Klant aan het woord

Goodsign HRM B.V.

Rob van den Berg, Goodsign HRM B.V.:

“York Accountants verzorgt voor ons, een klein adviesbureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Accountants leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”

Kyos Energy Consulting B.V.

Hans van Dijken, Kyos Energy Consulting B.V.:

KYOS is een software- en adviesbureau voor energiebedrijven, en York Accountants verzorgt al jaren onze administratie. Ons klantenbestand bestrijkt een groot deel van Europa, en zelfs daarbuiten. Wij hebben York leren kennen als een betrokken adviseur, waarmee we snel zaken kunnen afstemmen. Op verschillende gebieden krijgen we goed advies en als de kennis van York op een specifiek terrein tekortschiet, worden we prima doorverwezen.”

3Parts B.V.

C.P. Kraakman, 3Parts B.V.:

“Vanaf de oprichting van ons bedrijf zijn wij al klant bij York Accountants. De betrokkenheid en het denken in oplossingen heeft mij altijd aangesproken. Ik wil mij bezig houden met ondernemen en zie graag dat de zaken waar ik mij niet druk om wil maken voor mij worden geregeld. Ik moet kunnen bouwen om mijn adviseur en dit is de kracht van York Accountants.”

Well Water Nederland B.V.

Michel Rijkaart, Well Water Nederland B.V.:

“Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2003 werken wij samen met York Accountants. Onze keuze was bewust daar wij op zoeken waren naar een kleinschallig kantoor in de regio en met een echte hands-on mentaliteit. De klantgerichte aanpak en duidelijke communicatie spreken ons erg aan. In 2008 zijn wij verder gegaan in de BV-vorm en toen bleek dat bij onze accountant in goede handen waren. In de loop der jaren zien wij dat de mensen van York Accountants steeds bezig zijn met professionalisering en bijscholing.”

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Copyright © York Accountants B.V. Websiteontwikkeling en ontwerp door ICTOriginal.