Wie zijn wij

Het team van York Accountants bestaat uit de volgende medewerkers:

A. (Alan) de Jong AA

A. (Alan) de Jong AA

In 2001 heb ik het kantoor York Accountants opgericht. Aan de Haagse Hogeschool heb ik de opleidingen HEAO-RA en HEAO-BE afgerond. In 2004 ben ik bedrijfseconomie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en in 2016 ben ik begonnen om mijn opleiding tot AA alsnog af te ronden. Ik ben vanaf 2001 werkzaam als kantoorleider bij York Accountants.

In 2021 heb ik de opleiding Accountancy MKB AA bij HBO A&A te Amsterdam en de praktijkopleiding bij de NBA behaald.

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

Ik ben ruim 14 jaar actief bij York Accountants. Na de opleidingen PDB en MBA heb ik 6 jaar gewerkt als assistent accountant. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen tot allround adviseur heb ik deeltijd de opleiding HBO Belastingconsulent bij het RB met succes voltooid. Ik ben tevens ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. Op dit moment ben ik op de RB Academy gestart met de opleiding RB Belastingadviseur.

Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn betrokkenheid en enthousiasme. 

Ik vind het leuk om ondernemers ter zijde te staan bij alle administratieve, financiële en fiscale vraagstukken waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd.

S. (Sanne) van Tienhoven

S. (Sanne) van Tienhoven

Sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam bij York Accountants.
Ik heb na mijn MBO diploma bedrijfsadministratie mijn MBA (moderne bedrijfsadministratie) diploma gehaald. Hierna ben ik verder gegaan met de opleiding HBO SPD bedrijfsadministratie specialisatie Accountancy.  Reeds heb ik mijn propedeuse fase behaald en ga ik vol enthousiasme door om meer te leren wat ik vervolgens hopelijk in de praktijk dan weer kan toepassen.

A. (Ashley) Winandts

A. (Ashley) Winandts

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij York Accountants. Op dit moment volg ik de opleiding MBA (moderne bedrijfsadministratie).

B. (Britt) van der Meer

B. (Britt) van der Meer

Sinds 1 september 2022 ben ik werkzaam bij York accountants. Op dit moment volg ik de opleiding MBA (moderne bedrijfsadministratie).

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

Michel Rijkaart, Well Water Nederland BV: “De klantgerichte aanpak duidelijke communicatie spreken ons erg aan.”

Copyright © York Accountants B.V. Websiteontwikkeling en ontwerp door ICTOriginal.