Wie zijn wij

Het team van York Accountants bestaat uit de volgende medewerkers:

A. (Alan) de Jong

A. (Alan) de Jong

In 2001 heb ik samen met mijn vriend en collega John Koning het kantoor York Accountants opgericht. Aan de Haagse Hogeschool heb ik de opleidingen HEAO-RA en HEAO-BE afgerond en de opleiding HEAO-AA bijna afgerond. In 2004 ben ik bedrijfseconomie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en in 2016 ben ik begonnen om mijn opleiding tot AA alsnog af te ronden. Ik ben vanaf 2001 werkzaam als kantoorleider bij York Accountants.

Thans volg ik de opleiding Accountancy MKB AA bij HBO A&A te Amsterdam en de praktijkopleiding bij de NBA.

G.H. (Gert) van den Brink AA

G.H. (Gert) van den Brink AA

Bij York Accountants ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van de accountantsopdrachten. Daarbij kan ik gebruik maken van mijn lange ervaring in het accountantsvak, onder andere als vennoot bij Grant Thornton.

Als consultant bij Full•Finance ondersteunen we de kwaliteit van kantoren op allerlei gebied en die kennis breng ik in bij York Accountants. 

Op dit moment geef ik les over het assurancedeel van de Post HBO opleiding tot accountant van Full•Finance. 

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij York Accountants als assistent-accountant. Ik ben een ervaren kracht in het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiften. 

De opleidingen PDB en MBA heb ik bij de Associatie gedaan waarna ik de opleiding HBO Belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs met succes heb afgerond. Ik ben ingeschreven als RB Belastingconsulent. 

Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn betrokkenheid en enthousiasme. 

D. (DANIELLE) MONSTER

D. (DANIELLE) MONSTER

In 2014 heb ik mijn MBO diploma Assistent Accountant niveau 4 behaald op het ID College in Gouda. Tijdens deze studie heb ik bij York Accountants stage gelopen. Na mijn studie ben ik als parttime medewerkster begonnen bij York Accountants. Hiernaast volg ik de deeltijd HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool.

Het werk wat ik hier doe past goed bij mij en ik ga altijd met plezier naar mijn werk.

O. (ORA) POLMAN - SITTHIKHAM

O. (ORA) POLMAN - SITTHIKHAM

Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik de opleiding assistent accountant niveau 4 op het ID college te Gouda in 2008 afgerond. Ik ben onder andere werkzaam geweest als assistent accountant bij diverse accountantskantoren . Ook heb ik werkervaring als administratief medewerkster in de zakelijke dienstverlening opgedaan.

Ik ben in december 2017 begonnen bij York Accountants. Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn accurate werkwijze en klantgerichte houding.

A.M. (MARION) VAN DER LEEK

A.M. (MARION) VAN DER LEEK

Sinds 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij York Accountants. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële sector zet ik me bij York Accountants in als assistent accountant voor de externe dienstverlening.

Mijn financiële opleiding heb ik via de Associatie gedaan en via IMK-opleidingen heb ik mijn diploma voor Middel Management gehaald.

Ondernemers die, bij uitval van personeel tijdens ziekte of zwangerschap, of tijdens drukke periodes toch de financiële administratie op orde willen hebben, kunnen bij mij terecht voor deze extra ondersteuning. Zo bent u verzekerd van continuïteit  zonder vaste loonkosten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen want ook externe dienstverlening is een sterke kant van York Accountants, uw partner in ondernemen!

P. (PIRIEYA) AMBALAVANAR

P. (PIRIEYA) AMBALAVANAR

In 2017 heb ik mijn MHBO diploma Bedrijfsadministratie & Accountancy niveau 4 behaald op het MBO Utrecht. Tijdens deze studie heb ik stagelopen bij York Accountants. Na mijn stage heb ik de gelegenheid gekregen om in de zomervakantie hier te gaan werken. Op dit moment werk ik op mijn vrije dag bij York Accountants. Hiernaast volg ik een voltijd HBO-opleiding Accountancy aan de Hoge School Utrecht.

Ik ben blij dat ik naast mijn voltijd studie hier kan werken.

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

Hans van Dijken, KYOS Energy Consulting BV: “Wij zijn al jaren klant bij York Accountants. De korte lijnen en het pro-actief (mee)denken met ons bedrijf bevalt ons uitstekend.”

Copyright © York Accountants B.V. Websiteontwikkeling en ontwerp door ICTOriginal.