Wie zijn wij

Het team van York Accountants bestaat uit de volgende medewerkers:

A. (Alan) de Jong

A. (Alan) de Jong

In 2001 heb ik samen met mijn vriend en collega John Koning het kantoor York Accountants opgericht. Aan de Haagse Hogeschool heb ik de opleidingen HEAO-RA en HEAO-BE afgerond en de opleiding HEAO-AA bijna afgerond. In 2004 ben ik bedrijfseconomie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en vorig jaar ben ik begonnen om mijn AA-studie alsnog af te ronden. Ik ben vanaf 2001 werkzaam als kantoorleider bij York Accountants.

Thans volg ik de opleiding Accountancy MKB AA bij HBO A&A in Amsterdam. 

G.H. (Gert) van den Brink AA

G.H. (Gert) van den Brink AA

Ik ben bij York Accountants ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van de accountantsopdrachten. Daarbij kan ik gebruik maken van mijn lange ervaring in het accountantsvak, onder andere als vennoot bij Grant Thornton.

Als consultant bij Full•Finance ondersteunen we de kwaliteit van kantoren op allerlei gebied en die kennis breng ik in bij York Accountants. 

Op dit moment geef ik les over assurancedeel van de Post HBO opleiding tot accountant van Full•Finance. 

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij York Accountants als assistent-accountant. Ik ben een ervaren kracht in het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de aangiften. 

De opleidingen PDB en MBA heb ik bij de de Associatie gedaan waarna ik de opleiding HBO Belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs met succes heb afgerond. Ik ben ingeschreven als RB Belastingconsulent. Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn betrokkenheid en enthousiasme. 

D. (DANIELLE) MONSTER

D. (DANIELLE) MONSTER

In 2014 heb ik mijn MBO diploma Assistent Accountant niveau 4 behaald op het ID College in Gouda. Tijdens deze studie heb ik bij York Accountants stage gelopen. Na mijn studie ben ik als parttime medewerker begonnen bij York Accountants. Hiernaast volg ik de deeltijd HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool. Het werk wat ik hier doe past goed bij mij en ik ga altijd met plezier naar mijn werk.

M.J. (MELISSA) VAN WIJNGAARDEN

M.J. (MELISSA) VAN WIJNGAARDEN

In 2014 heb ik mijn MBO diploma Bedrijfsadministratie niveau 4 behaald. Eind 2014 ben ik begonnen met de deeltijd HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool. Naast deze opleiding versterk ik als parttimer het team van York Accountants. met veel plezier. Ik vind het leuk dat ik mag werken met dit enthousiaste team en hoop nog veel van hun te leren.

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

Michel Rijkaart, Well Water Nederland BV: “De klantgerichte aanpak duidelijke communicatie spreken ons erg aan.”

Copyright © York Accountants B.V. Websiteontwikkeling en ontwerp door ICTOriginal.