Wie zijn wij

Het team van York Accountants bestaat uit de volgende medewerkers:

A. (Alan) de Jong

A. (Alan) de Jong

In 2001 heb ik het kantoor York Accountants opgericht. Aan de Haagse Hogeschool heb ik de opleidingen HEAO-RA en HEAO-BE afgerond en de opleiding HEAO-AA bijna afgerond. In 2004 ben ik bedrijfseconomie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en in 2016 ben ik begonnen om mijn opleiding tot AA alsnog af te ronden. Ik ben vanaf 2001 werkzaam als kantoorleider bij York Accountants.

Thans volg ik de opleiding Accountancy MKB AA bij HBO A&A te Amsterdam en de praktijkopleiding bij de NBA.

G.H. (Gert) van den Brink AA

G.H. (Gert) van den Brink AA

Bij York Accountants ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van de accountantsopdrachten. Daarbij kan ik gebruik maken van mijn lange ervaring in het accountantsvak, onder andere als vennoot bij Grant Thornton.

Als consultant bij Full•Finance ondersteunen we de kwaliteit van kantoren op allerlei gebied en die kennis breng ik in bij York Accountants. 

Op dit moment geef ik les over het assurancedeel van de Post HBO opleiding tot accountant van Full•Finance. 

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

B.A. (Bianca) den Ouden RBc

Ik ben ruim 14 jaar actief bij York Accountants. Na de opleidingen PDB en MBA heb ik 6 jaar gewerkt als assistent accountant. Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen tot allround adviseur heb ik deeltijd de opleiding HBO Belastingconsulent bij het RB met succes voltooid. Ik ben tevens ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. Op dit moment ben ik op de RB Academy gestart met de opleiding RB Belastingadviseur.

Kenmerkend voor mijn functioneren zijn mijn betrokkenheid en enthousiasme. 

Ik vind het leuk om ondernemers ter zijde te staan bij alle administratieve, financiële en fiscale vraagstukken waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd.

D. (DANIELLE) MONSTER

D. (DANIELLE) MONSTER

In 2014 heb ik mijn MBO diploma Assistent Accountant niveau 4 behaald op het ID College in Gouda. Tijdens deze studie heb ik bij York Accountants stage gelopen. Na mijn studie ben ik als vaste medewerkster begonnen bij York Accountants. 

Het werk wat ik hier doe past goed bij mij en ik ga altijd met plezier naar mijn werk.

S. (Sanne) van Tienhoven

S. (Sanne) van Tienhoven

Sinds 1 januari 2018 ben ik werkzaam bij York Accountants.
Ik heb na mijn MBO diploma bedrijfsadministratie mijn MBA (moderne bedrijfsadministratie) diploma gehaald. Hierna ben ik verder gegaan met de opleiding HBO SPD bedrijfsadministratie specialisatie Accountancy.  Reeds heb ik mijn propedeuse fase behaald en ga ik vol enthousiasme door om meer te leren wat ik vervolgens hopelijk in de praktijk dan weer kan toepassen.

A. (Ashley) Winandts

A. (Ashley) Winandts

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij York Accountants.

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

Hans van Dijken, KYOS Energy Consulting BV: “Wij zijn al jaren klant bij York Accountants. De korte lijnen en het pro-actief (mee)denken met ons bedrijf bevalt ons uitstekend.”

Copyright © York Accountants B.V. Websiteontwikkeling en ontwerp door ICTOriginal.