Ons kantoor

Uiteraard doen wij ons werk nauwkeurig en snel. Maar dat doet ieder accountantskantoor als het goed is. Onze werkwijze onderscheidt zich op een aantal punten:

Wij helpen ondernemers de toekomst in te schatten en te anticiperen

Natuurlijk zijn de cijfers over het afgelopen jaar belangrijk. Maar de meeste ondernemers willen vooral weten hoe het komend jaar eruit ziet. Wij helpen graag vooruit te kijken. Hoeveel omzet valt te verwachten? Is investeren in nieuw personeel of materieel wel of geen goed idee? En wat is de financiële impact daarvan?

Wij adviseren gevraagd en ongevraagd

Meedenken, pro-actief zijn… iedereen kan het zeggen. Maar wij doen het écht. Zien we een kans om voordeel te behalen? Dan bellen of mailen wij u. Ook als u ons niet heeft gevraagd dit uit te zoeken. Ook geven we onze klanten regelmatig tips en adviezen over relevante wijzigingen of ontwikkelingen. Zodat zij niets belangrijks missen en toch niet teveel tijd kwijt zijn.

Wij communiceren onze adviezen in heldere taal

Financieel en fiscaal advies is niet altijd simpel. Anders had u ons ook niet hoeven inschakelen. Wij zien het als een uitdaging die ingewikkelde materie begrijpelijk te maken voor onze klanten. Dus communiceren wij in heldere taal en houden we het zo bondig als mogelijk.

Onze diensten

Accountancy

$

Fiscaal advies

$

Salarisadministratie

$
Pensioenen
$

Detachering

$

Jaarrekening

$
i

Belastingaangiften

$
Z

Starters

$

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek